Jeugdwerk (Algemeen) Jeugdwerk (Algemeen)

Het jeugdwerk wordt georganiseerd vanuit de Jeugdraad, waarin de jeugdouderlingen, vertegenwoordigers van clubwerk, catechese, kindernevendienst, soos en jeugddiensten zitting hebben. Iedere zondagmorgen is er crèche voor baby’s en peuters tot en met 3 jaar, vanaf de basisschool leeftijd kunnen kinderen naar de kindernevendienst. Op doordeweekse dagen wordt er voor verschillende leeftijden club aangeboden. Voor tieners en jeugd vanaf de eerste klas van de middelbare school is er club met de Y.F.C-methode Rock Solid/Rock Steady, Solid Friends, en Friends4life eens in de veertien dagen op zondag na de dienst. Huiscatechese is er voor jongeren van 12-15 en 16+.  Daarnaast wordt er (belijdenis)catechese gegeven door de predikant. Eén keer per maand wordt er een soos activiteit georganiseerd, soms in het kerkgebouw soms elders. Verder organiseert de jeugddienst-commissie 5 keer per jaar een jeugddienst en wordt er 2 a 3 keer per jaar een kinderdienst gehouden. Daarnaast vieren en bid en dankdag ook met een speciale middagdienst in samenwerking met de Hervormde gemeente Maranatha.

‘God in de supermarkt’
datum en tijdstip 27-03-2019 om 19:45 (inloop vanaf 19:30)

datum en tijdstip 28-03-2019 om

Zondag 31 maart,