vr 12 juli 2019

Filmavond over Dietrich Bonhoeffer.

Locatie:
 Zaal van de Ontmoetingskerk
Tijdstip:
 19:30

We zijn recent met enkele gemeenteleden naar de abdij van Tongerlo in België geweest. Daar hebben we onder meer wat gelezen en gehoord over Dietrich Bonhoeffer. Deze bijzondere theoloog raakte in de jaren ’30 betrokken bij het verzet tegen Hitler. Hij is opgepakt en vlak voor de bevrijding omgebracht. We willen op vrijdagavond 12 juli een film bekijken over het bewogen leven van deze spion, predikant en held. Allen welkom! Aanvang 19.30 uur in één van de zalen van de kerk. Na afloop (ca. 21.00 uur) is er gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten. Wil je van tevoren even laten weten (via c.j.stad@calvijn.nl of 686552) of je komt i.v.m. de catering?

drs. A.J. den Besten
uit Sliedrecht