(Online)Kerkdienst (Online)Kerkdienst

Bijwonen kerkdienst
Wij nodigen u van harte uit om de zondagse dienst bij te wonen. U kunt u hiervoor aanmelden tot uiterlijk vrijdag 12:00 uur bij voorkeur via Ontmoetingskerk.reserveren@gmail.com Heeft u geen e-mail dan kunt u bellen:
06 - 82 91 67 64. (Alleen van maandag tot donderdag tussen 19:00-21:00 uur). Geef hierbij aan met hoeveel volwassenen en/of kinderen u wilt komen. Op zaterdag uiterlijk 12:00 uur krijgt u een bevestiging of u kunt komen. Hierbij wordt rekening gehouden met of u al eerder aanwezig bent geweest en hoe lang geleden. Zo proberen we iedereen een gelijke kans te geven.
Voor de goede orde: kom alleen als u gezond bent; wij blijven u mondeling vragen naar uw gezondheid (de schriftelijke verklaring vervalt). Hoort u, of één van uw gezinsleden, tot een risicogroep dan adviseren wij u om thuis te blijven, maar dit is uw eigen keuze en verantwoordelijkheid. We blijven de diensten uitzenden via kerktelefoon en YouTube. Ook de kindernevendienst is online te volgen.

Zondag 9 augustus
Ds. W. van Herwijnen