Handwerkgroep Handwerkgroep

De Handwerkgroep van de Gereformeerde Kerk was een groep die zich toelegde op zaken die we op de braderie verkochten ten bate van een goed doel. Zoals jullie weten is er geen Braderie meer, maar een fair... en dat houdt in dat ook het karakter van onze handwerkgroep veranderd is.

Ook de groep is veranderd! Een aantal van de deelnemers is niet meer of kan niet meer.... en een aantal nieuwe deelnemers hebben zich gemeld! Heel gezellig allemaal! We doen vaak iets waar we thuis ook aan werken. Dat kan voor de Fair zijn, maar vaak is het ook gewoon voor onszelf. De een haakt een kussenhoes en een ander apen! Soms zie je een teckel op tafel, maar quiltwerk is ook zeer wel mogelijk.

Het doel van de middagen is, dat er een stukje gezelligheid en saamhorigheid is. Dat we elkaar zien en horen. We helpen elkaar, want de één kan dit en de ander weer iets anders. Kopje koffie of thee erbij, i-pad voor de nieuwste patronen.. kortom, een stukje gemeente in het klein.

Nu kunnen we natuurlijk wachten tot de volgende fair.... maar er zijn hele leuke dingen die we nu al willen aanbieden: een prachtige gehaakte omslagdoek! De materiaalprijs is €20,-, de verkoopprijs is €25,-. Je kunt hem kopen bij Miep van de Berg (Tel. 0184-681942) of je maakt een afspraak om hem te bekijken.

Wil je eens komen kijken: 2 februari is de volgende kans!

Aanvangstijd is 14.00 uur, maar als je later kom is dat totaal geen probleem. Het is meer een inloop-gebeuren.. Er is ook geen sluitingstijd, je gaat gewoon weg als dat moet.

Dinie de Jong

Naar de foto's