PKN
Gereformeerde Ontmoetingskerk Nieuw-Lekkerland
 
Handwerkgroep Handwerkgroep

De Handwerkgroep van de Gereformeerde Kerk was een groep die zich toelegde op zaken die we op de braderie verkochten ten bate van een goed doel. Zoals jullie weten is er geen Braderie meer, maar een fair... en dat houdt in dat ook het karakter van onze handwerkgroep veranderd is.
 
Ook de groep is veranderd! Een aantal van de deelnemers is niet meer of kan niet meer.... en een aantal nieuwe deelnemers hebben zich gemeld! Heel gezellig allemaal! We doen vaak iets waar we thuis ook aan werken. Dat kan voor de Fair zijn, maar vaak is het ook gewoon voor onszelf. De een haakt een kussenhoes en een ander apen! Soms zie je een teckel op tafel, maar quiltwerk is ook zeer wel mogelijk.
 
Het doel van de middagen is, dat er een stukje gezelligheid en saamhorigheid is. Dat we elkaar zien en horen. We helpen elkaar, want de één kan dit en de ander weer iets anders. Kopje koffie of thee erbij, i-pad voor de nieuwste patronen.. kortom, een stukje gemeente in het klein.
 
Nu kunnen we natuurlijk wachten tot de volgende fair.... maar er zijn hele leuke dingen die we nu al willen aanbieden: een prachtige gehaakte omslagdoek! De materiaalprijs is €20,-, de verkoopprijs is €25,-. Je kunt hem kopen bij Miep van de Berg (Tel. 0184-681942) of je maakt een afspraak om hem te bekijken.
 
Wil je eens komen kijken: 2 februari is de volgende kans!

Aanvangstijd is 14.00 uur, maar als je later kom is dat totaal geen probleem. Het is meer een inloop-gebeuren.. Er is ook geen sluitingstijd, je gaat gewoon weg als dat moet.
 
Dinie de Jong

Naar de foto's

terug
 
 

Inloggen


‘God in de supermarkt’
datum en tijdstip 27-03-2019 om 19:45 (inloop vanaf 19:30)
meer details

Moderamenvergadering
datum en tijdstip 28-03-2019 om
meer details

 
Privacyverklaring website

Privacyverklaring inzien
 
 
ANBI gegevens
Bekijk hier de ANBI gegevens van onze kerk en diaconie
 
BHV-plan Ontmoetingskerk
 
Duurzaamheid

 
DagelijksWoord

 
Kerkdiensten

Zondag 31 maart,
vierde zondag in de 40-dagentijd
09.30 uur
Ds. G. van Meijeren
uit Rotterdam
18.30 uur
Ds. J.A.L. Duijster 
uit Papendrecht
Ouderling van dienst:
 Br. J. Huisman
 
Nieuwsbrieven

Zondag 24 maart 2019

Zondag 17 maart 2019

Zondag 10 maart 2019
 
Ontmoeting

Ontmoeting maart 2019

Ontmoeting februari 2019

Ontmoeting januari 2019

Rooster Ontmoeting 2018 -2019
 
Kerkomroep

Actuele preken luisteren.
 
Links

Diverse Links
 
.

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.