za 13 juli 2019

Klus- en schoonmaakdag

Locatie:
 Ontmoetingskerk

Op zaterdag 13 juli a.s. vindt in de ochtend een grote klus- en schoonmaakbeurt plaats. De nieuwe beheerders willen hiermee een aftrap nemen op hun taak in het nieuwe seizoen. We zullen alle zalen, gangen, hal en kasten helemaal schoonmaken. Ook de keuken krijgt een grote schoonmaakbeurt en gaan we opruimen en opnieuw indelen/inrichten. Ook worden er wat achterstallige klusjes aangepakt. Wanneer er tijd en mensen genoeg zijn, zullen we ook nog wat onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde verrichten. Iedereen die zich als vrijwilliger heeft opgegeven is benaderd, maar mocht u/jij tijd hebben en je niet hebben opgegeven, dan ben je altijd welkom. In verband met de planning en organisatie wel graag even melden bij Marije (06-15 09 11 71). We maken er een gezellige ochtend van! Alvast bedankt. Marije en Bert.

drs. A.J. den Besten
uit Sliedrecht