(Online) Kerkdiensten (Online) Kerkdiensten

Aanmelden kerkdienst
Wij nodigen u van harte uit om de zondagse eredienst bij te wonen. U kunt u hiervoor aanmelden tot uiterlijk vrijdag 12:00 uur bij Bert Damsteegt. Bij voorkeur via Ontmoetingskerk.reserveren@gmail.com. Heeft u geen e-mail dan kunt u bellen: 06 - 82 91 67 64. (Alleen van maandag tot donderdag tussen 19:00-21:00uur).  Geef hierbij aan met hoeveel volwassenen en/of kinderen u wilt komen.
Op zaterdag uiterlijk 12:00 uur krijgt u een bevestiging of u kunt komen. Voor de goede orde; kom alleen als u gezond bent. We blijven de diensten uitzenden via kerktelefoon en YouTube.
Let op: Bij het aanmelden duidelijk aangeven welke dienst het betreft, ochtend- en/of avonddienst!

(Online) Kerkdiensten

Zondag 30 januari