kerkenraad kerkenraad

De kerkenraad bestaat uit de predikant, scriba, de wijkouderlingen, een ouderling-kerkrentmeester, de diakenen en de jeugdouderlingen. De algehele leiding van het kerkenwerk in de gemeente berust bij de kerkenraad. Twee maal per jaar wordt er een gemeentevergadering gehouden.
De gemeente is opgedeeld in 12 wijken, met een wijkteam bestaande uit een ouderling,diaken en contactpersoon. Samen met de predikant verzorgen de ouderlingen het pastorale bezoekwerk. Er worden afwisselend groothuisbezoeken en wijkochtenden gehouden.
De 2 jeugdouderlingen zijn verantwoordelijk voor het jeugdpastoraat en bezoeken jongeren boven de 18 en organiseren voor hen een huisbezoekavond.

(Online) Kerkdiensten

Zondag 3 juli
Ds. A.A. Wisman, viering H.A.
+ bediening Heilige Doop

Ds. A.A. Wisman, viering H.A.
+ nabetrachting

Zondag 3 juli 2022